Världens finaste fågel

mitt lilla hjärta, <3


HAHAHHHAHAHAH

Herrejösses, tur att man har förändrats.
There's hope for everyone ;)


Dra på en kondom över ditt hjärta babe för jag är påväg att fucka alla dina känslor. Skydda dig så att dom inte blir fler efteråt ;)


Instagram

ssandraforsell


Vad jag vill bli när jag blir stor :]

Fått den frågan för ett tag sen och ja.. Jag har alltid velat bli frisör för jag älskar och jobba med hår osv. men sen nu på senaste året så har jag velat bli advokat haha, tycker det är galet fräckt att sitta och diskutera med domare & poliser om hur straffet ska gå till och även att försvara folk och allt sånt! Hade vart riktigt roligt faktiskt och som en på sjukhuset sa: greja med hår kan du göra på vem som helst när som helst och behöver inte jobba med det på dagarna utan istället att skaffa ett "riktigt" jobb med bra betalt och sen även få göra något som du vill :)


10 dagar kvar!

Sen är det rättegång! :)


HEMMA!

Första man gör är att käka donken och sen duscha i en timme och nu kom jag upp i rummet och såg att mamma har städat, världens bästa <3
där ser ni också en liten del av mitt ena rum, har 2 rum, en hall & en toalett :]


gammal men go

 

Dålig bloggning för att...?

Jo för att det är stressigare än jag trodde här, och dessutom får jag massa masssa massa med besök av alla mina fina vänner.
Dag som natt kommer ni och ni ska veta vad det betyder, finner inte ord på riktigt!
GULDVÄRT! 


- Iallafall så just nu så ligger jag i sängen och skriver upp allting som skall göras imorgon innan jag får permis över helgen och ni som har vart här vet ju hur mitt rum ser ut... ehm, ja städa är ju en väldigt 'viktig' grej hahahahahaha näfan STÄDERSKA HIIIT! :D
 
skitsamma, tänkte bara uppdatera er om att jag lever och jag får permis imorgon vilket är förbannat gött för den delen! :)
dra på en kondom över ditt hjärta för jag är påväg att fucka alla dina känslor.-

BILDBOMB PÅ MIG-

 
 

Godmorgon! :]

Precis klivit upp ur den "Goa" sjukhussängen och ska nu iväg och prata med någon psykolog hur det är att ha diabetes... Igår satt jag & skrev ner massaaaaa saker om de både bra&dåliga, mest dåliga men det förvånar mig inte alls :)
så vi hörs !
Bjur på en halvt mongo bild.


Godnattis ;*

Ska snart gå och lägga mig, ut & ta lite luft först baaaa sen får jag väl fördriva tiden lite med spanska/svenska och sitta och snacka med lite folk på Facebook :]

godnatt iaf ;*
bjur på en "mysig" bild också, men funderar på att börja skriva lite om min diabetes på bloggen eftersom det är en stooor del i mitt liv trots allt?! Jag har faktiskt inte insett att detta är en sjukdom man kan dö av förrän nyss..?


LALALAL


ironiskt haha..

 
'living for the fullest'
- då sitter man här igen... med nålen i armen

Besök.

Som dom flesta redan vet hatar jag att vara ensam på sjukhuset haha, så idag så kom min fina kompis Johanna och vi har vart allmänt dumma i huvudet hela tiden, sen när hon åkte så kom min lilla mammiiis och lämnade av min parfym... waa va gott den luktar :D


RSS 2.0