.

 
  • Jag hade utan tvekan flyttat någon annanstans ifrån Vänersborg.
  • Jag umgås knappt med någon i min egen ålder och umgås inte med någon som är yngre.
  • Jag ska börja med sprutor istället för pump på grund utav att jag inte sköter pumpen på det sättet man ska.
  • Jag har aldrig tyckt om någon speciell artist förutom Jimmy Jansson när jag va runt 7 år.
  • Jag vill bli en ganska ung mamma, har stor respekt för dom som är unga mammor.
  • Jag följer förtillfället ingen blogg överhuvudtaget.
  • Jag sover hellre på dagarna än på nätterna, dålig ovana jag vet.
  • Jag hatar personer som sitter och snackar skit om personen ena dagen & andra dagen umgås med den som om det inte vore något.
  • Jag har aldrig haft problem med nya personer. 
  • Jag har redan börjat göra tidsinställda blogginlägg under tiden då jag är i Thailand.

Svar på kommentar.

 
hejhej, jag snor headers ifrån http://designadinblogg.se , laddar ner dom och sen klistar in!
superenkelt! :)
 

Till hanna :)

gjorde några olika, hoppas du blev nöjd annars så får du säga till så gör jag om :)♥
 
 
 

Ni som går bakom ryggen på mig, kan kyssa mig i röven när ni ändå är där.


Hemma♥

Kom nyss hem ifrån näl då och nu blir det att bara ligga i sängen och försöka att må bättre.. :)
 
 

Sjukhuset.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Åkte till näl imorse för att kolla upp vad det är för fel på min diabetes, fick väl inte några större bra svar förutom att jag byter ifrån pump till sprutor. Då får vi se hur detta blir, men hoppas på att det ska gå bra iallafall :)
Funderar också på att skriva ännu mer om min diabetes, då jag får flera frågor i veckan.. hm, jaja vi får se på det.
 

Behöver ni hjälp?

Vill ni ha lika snygga & blinkande 'kategorier/namn' som mig?
Skriv till min facebook då, vad ni vill ha & hur ni vill att de ser ut :)
exempel på som jag har gjort;
 
har gjort en massa mer också..

Hittade en ny header


LOVE

 
 
detta är vad som dunkas i mitt huvud just nu, en gammal go låt ifrån kartellen.
 

Godnatt!

det ska bli bättre bloggning, lovar er!
Bara haft en riktigt bra helg med massa goingar & idag har jag bara legat i sängen hela dagen.. trött som faen.
 

Dålig bloggning, jag vet.

 

ÄNTLIGEN?!

Bloggen har inte fungerat av någon konstig anledning, men nu så (Y)


Hemma!

Såja, ridningen gick väl sådär med tanke på mitt revben som gör förbannat ont. Men men, det funkade allt så ska inte klaga.
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta tag i lite läxor som jag somnade ifrån igår och sen lyssna på avslappningsövningarna som jag fick idag på sjukgymnasten sen så hoppas jag att få massage av mamma som fyller år imorgon!! :D

Stallet!

Streeeess..
Kom nyss hem ifrån skolan, och ska slänga i mig lite mat nu innan min kusin kommer och hämtar mig och kör mig till stallet!
whaaa, jaja!
vi hörs!! 

Godmorgon!

Godmorgon!
Blir lite senare till skolan idag med tanke på att jag inte sov något inatt men somna iallafall en timme nu på morgonen och nu ska jag strax iväg till sjukgymnasten och göra avslappningsövningar.
Nu kom farfar&farmor så får gå ut till dom, puss!
 

sömnlös..


Rykten, skitsnack.

Okej, min gräns har gått för länge sen.. Tar det en gång för alla. Men att sprida ut någonting som jag inte har gjort, klarar jag inte av. Lägger inte skulden på någon speciell person, utan alla som bara har nämnt det. Nämt mitt namn i sammanhang där det inte passar in överhuvudtaget. Alla frågor kan väl ändå hänvisas till personerna som verkligen är inblandade och fan inte till folk som inte har med skiten och göra?
eller...?
Jag har polisanmält en person en gång, och det är av personliga skäl som jag har berättat till dom jag litar på. Jag har suttit på rättegång som vittne och nej, jag hade inget val och jag sitter inte och ljuger som ett vittne inne i rättsalen. Jag har också vart på 2 rättegångar nu det senaste och det var bara för att kolla på. Med tanke på att det alltid blir tjafs om att jag anmäler mina kompisar hit & dit.. nej det gör jag verkligen inte, absolut inte!
Detta var en sak som hände för nästan ett år sedan som jag anmälde, och nej jag är inte stolt över det men samtidigt vill jag att folk ska förstå varför, men det är många som inte gör detta. För en månad sen var jag på rättegång och var vittne ingenting annat, jag anmälde inte vilket otroligt många har svårt att förstå.
Jag skriver inte ut namn & vad det handlar om, vill ni veta min historia då ni har hört om han det handlade om. Varsågod fråga på, i chatten och inte öppet inför alla då jag skiter i om jag nämner namn osv. Hade jag anmält 'allting som händer' så hade jag nog suttit på polisförhör resten av mitt liv, då det händer mycket runt mig både bra och dåliga saker men jag skulle aldrig aldrig aldrig gola ner någon, om jag gör en anmälan så ska det inte gynna mig utan alla andra också. Skiter i pengar, straffet och så vidare, det jag vill att dom ska fatta är att dom ska inte göra om skiten. Hade jag anmält allting som hände runt mig, vartända hot osv så hade inte jag gjort någonting annat än att sitta med en polis som sagt. Så snälla ni, kan ni sluta gå runt och prata om mig?
Vill ni mig något? Kom till skolan och dra tag i mig och jag vill höra vad som har hänt osv. Acceptera om jag inte vill berätta. Samma sak med chatten, vill ni mig något skriv där då och gå inte runt till en massa andra personer och prata då det lätt blir missförstånd, så istället ta det med mig. Ingen annan. 
Detta kan ju inte vart så himlasvårt att förstå hoppas jag? För jag är trött på personer som er, riktigt jävla trött. Jag har inte gjort er någonting överhuvudtaget, så varför ska ni få mig att må dåligt?
 
Håll eran glappande käft stängd och låt mig leva mitt liv, det jag trivs med.
Sköt ditt eget liv & lägg dig inte i sånt du inte har med och göra. aiight?
 


Fult&överdrivet.

bara jag som tycker att 'spikar/nitar' har gått över gränsen? 
Detta kan ha vart dom absolut fulaste skorna jag NÅGONSIN har sett, personligen. Det finns mycket snyggt i nitar osv. men en hel sko full med det för 2000:- det är ju sjukt haha? och snygga va dom inte heller för den delen.
Visst några nitar här&där är snyggt men då får de ju användas på 'rätt' sätt så att det inte blir för överdrivet som skorna :o
 
jaja,min åsikt.

färgning nästa fredag (y)

ser ut som om det behövs? oohja.
funderar på att köra lite blondare faktiskt, snyggt innan thailand ju...

Min natthumor asså..

 
Alltid lika kul att kolla på ;)
 
 

skolan

Nyss kommit hem ifrån skolan och har vart stressdag igen.. & är fortfarande stressad..
ska ner och hämta ut mitt paket ifrån bubbleroom sen om jag hinner haha..ska försöka sola också och FAN vi har ju prov och shit imorrn., whäääaa
innan allting 'börjar' så ska jag lägga mig med pepparkakor&mjölk i soffan och börja läsa lite på no;n..

BUP-

Precis vart på bup och pratat med dom... Rätt trött idag för att jag har sovit dåligt, nu ska jag upp på no:n puss!


skolan, fika, hem, fika, barnvakt, natten.

Stressig dag men fått ovanligt mycket gjort, vilket är riktigt skönt!
 
GODNATT!
-blir bättre bloggning imorgon, puss

Godmorgon!

Godmorgon, hade en väldigt seg morgon men jag är iallafall i skolan. Sitter på svenskan nu & ska kolla på nån film :]


Himla gött!!


Väldigt mogen kommentar :)

Svar; Inte bett att någon ska bry sig om mig, men ändå har jag massa fina vänner runt mig hela tiden? Och ni betyder allt kan jag lova. Och den som skrev kan jag nog ganska lätt kolla upp (hoppas jag) så kan ju vi snacka någon dag och kolla vad det är du vill få ut av din kommentar? :)


Godnatt igen!

Såjasåjaaa, sovit 4 timmar nu haha men fortfarande svintrött så blir väl att somna om efter ett glas vatten, har så förbannat ont i revbenet så jag har svårt att röra mig.. Hemskt!
aja, godnattis höhö


JÄVLA KLANTARSEL :S

man kan ju säga att jag är gött trött om jag går på fel buss som går till restad gård men som tur kommer på det när vi är på torget och typ skriker 'stanna' hahah.. åh idiot jag är.
Imorse missade jag bussen & nu satte jag mig på fel buss.. smart är jag ju dock inte haha :(
 
skitsamma, farfar fick skjussa mig hem och nu ligger jag i goa skinnsoffan och vill bara sova.. men ska försöka att hålla mig vaken.
 
 

Saknar sommaren!

 
sjukt mycket minnen ifrån denna sommaren, herregud!
både bra & dåliga men såklart mest bra höhö

Missade bussen också, underbart!!

Morgonen blir ju inte bättre än såhär..
en dålig cambild på det också.. så ser jag ut idag iallafall rätt trött och lockar i bakhåret och skuggade ögon, pälsväst, jeans och nån spetströja! :)

Godmorgon?!

hejhej, inte sovit en blund inatt men jag hoppas iallafall att jag ska orka med skolan.. min lektion börjar om 2 timmar och det känns sådär faktiskt haha :(
nämen gymnastik med ett krossat revben utan någon sömn klockan 8 på morgonen ser ut att bli en bra dag? -näää

nu ska jag börja fixa mig om inte min huvudvärk tar över allting så ska nog detta gå ändå hoppas jag! sen åka hem och sooova eller åka till någon annan och bara sooova haha, sjukt trött!
 
ser ju glad ut osv.


Ångesten tar över..

Fyfan, ångesten är tillbaka ännu en gång. Tänker inte berätta varför för alla kommer bli som frågetecken för det är inte många som vet om det faktiskt. 
Ligger och hyperventilerar lite smått samtidigt som jag kollar emellan åt på solsidan och försöker få mig på bättre tankar.
Som tur har en väldigt speciell person dykt upp i mitt liv och får mig att må så otroligt mycket bättre, vartenda ord försöker jag verkligen ta åt mig av men det är svårt faktiskt.. Han får mig iallafall på sjukt mycket bättre humör och tar mig för den jag är, vilket är obeskrivligt.
 
Jävla jävla ångest helvete.. Låt mig vara ifred jag ska upp om 3 timmar, försvinn!!
Men det är bara jag som gör så att jag får ångest ju, det är bara jag.. det är ju mig det är fel på isånafall? åh negativa tankar fuck off.
Och nej till er som bryr er, jag skär mig inte och är inte 'depp' överhuvudtaget.. men samtidigt tycker jag att många borde vara ganska förståeende för varför jag har ångest, iallafall dom närmsta. Med tanke på att jag är inne på 'samma' spår som innan så är det tufft just nu.
 
Men ni ska veta allt ni skriver/säger & gör för mig är betydelsefullt, verkligen. Att få höra att jag har en bra blogg, att jag är stark, att få en kram osv. Det är så jäkla underbart och utan er... vet jag inte vad jag skulle ta mig till. Jag har nya kompisar nu, nya som jag älskar att umgås med och inte dom som får mig på sämst humör och trycker ner mig.
 
Kärlek till er alla otroligt fina människor! 
 
&nu ska jag försöka sova ännu en gång, det hjälper faktiskt att skriva av sig ibland!
skönt de aja, puss på er babes ;*
 
 

Godnatt!


utmanar ödet lite..

Testar att äta citrus nu som jag inte har gjort på ett tag.. för att jag är allergisk mot nötter så är det ofta att man är allergisk mot citrus också men nu ska det testas haha ;)
 

härligt

nu blir det se solsidan på datan med mammii

INSPIRATION SKOR


JAG LÅTER ER SNACKA

men räkna med att vara död i mina ögon efteråt!
 
falska idioter hit&dit,
vill ni mig något? kom och säg det till mig isånafall och gefan i att gå runt och snacka.
 

 

Redigerar bilder

Sitter och redigerar en bild till Nik just nu, det är jäääkla svårt att få de bra bara så lär väl ta ett tag till skulle jag tro, som tur finns min älskade musik!
 

BESTÄLLDA!!

 
 
NÖJD_TJEJ!!

Bilder ifrån igår '50'-års kalas för brorsan och morsan (y)

inte alls många bilder överhuvudtaget och inte ens på hela släkten men vafan.. :D
 
 
inte alls många & inte alls bra bilder aja..

Shine bright like a diamond


Godmorgon!

Efter en go natt med kompisar & släkten somnade jag rätt gött kan jag lova. Kom hem runt halv tre och det var fortfarande kaos haha! Men nu har jag iallafall vaknat och jag bara väntar på att mamma ska komma upp med frukost på sängen (som hon gör varje dag höhö) och sen ska nog dom ut till överby och köpa spel med tanke på att min brorsa fick 2300:- igår och innan de fick han en massa spel, godis & en dataskärm som är stor som en tv.. Tror även dom ska kolla på en iphone 5/samsung 3gs till honom :o
ahja, jag ska iallafall kolla runt lite på nån resväska som jag behöver ha i thailand om jag gör det på internet eller joinar överby vetifan..
Slö dag iallafall så blir väl chips, film & cola om en stund också höhö (y)


Kärlek till er

Fick största leendet efter första meddelandet där det stod att min blogg är riktigt bra osv. Och nu har det rullat in ett par meddelande till och jag blir så jäkla glad!! Att jag är en förebild är något så sjukt, att få höra sånt gör mig så jävla glad! Åh, all kärlek till er alla otroligt fina bloggläsare <3


Kalas!!


►Play the moments ▌▌Pause the memories ■ Stop the pain ◄ Rewind the happiness


En väldigt fin begravning!

 
det blev verkligen en jättefin begravning för min fina gammelmormor som jag önskade att jag fick spendera lite mer tid med.
 
Du ville oss alla så innerligt väl
Du månade om oss med hela din själ
Du sparade aldrig dig själv för dina
Minnena av dig är så ljusa och fina

Godmorgon! :]

Godmorgon på er!
Vaknade för en timme sen i min brorsas rum haha för att Paulina tog min säng och jag kan inte sova bredvid någon just nu med tanke på att jag har en spricka i revbenet som gör förbannat ont. Idag blir det 50-års kalas för min brorsa & min mamma har slagit ihop deras födelsedagar (y)
vi hööörs
sämst bild från igår men ah skitsamma


this or that


(Det är de med tjock text som jag väljer)

Förhållande/Singel
Gossip Girl/Sex and the City
Starbucks/Espresso House
Nyttig/Onyttigt
Shoppa/Fika
Bada/Sola
Sminkad/Osminkad

Chips/Godis
Kaffe/Läsk
Dator/Mobil
Katt/Hund
Cigg/Snus
Leopard/Zebra
Sova ensam/Sova med någon
Cider/Öl
Äkta päls/Fusk päls


Dagens makeup


Dagens makeup


outfit

 

Begravning-

Sitter i bilen påväg till begravningen och såhär ser jag ut idag.


frågor änna

SNODDE DENNA IFRÅN WWW.HANNASTANGBERG.SE -

 


Är du singel? Yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Jappjapp
Är du kär just nu? lite jaaa
Har du någon gång tagit din kompis flickvän/pojkvän? Nej.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? Nej.
Vad gillar du för stil på tjejer/killar? Spelar ingen roll, tatueringar är ett stooort plus för det är galet snyggt! Men jag går inte efter utsidan utan insidan.


Fullständigt namn? Anna Sandra Forsell
När fyller du år? 25 Mars
Har du några percingar? Ja.
Vilken årstid är bäst? Sommaaaren
Hur ser den perfekta morgonen ut? Få sova ut riktigt länge med någon man tycker om.
Vad älskar du mest på denna jord? Familjen&vännerna <3


Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Nej.. med tanke på att min pappa är död så blir det svårt.
Haft/har ni något husdjur? Just nu har vi en fågel. Men vi har haft det ena och det andra haha :)
Vem står för underhållningen? Jag? dum fråga..
Hur längesen var det du träffade din mamma? Nån timme sen
Hur länge sen var det du träffade din pappa? snart 3 år sedan...
Hur gamla var dina föräldrar när dom blev tillsammans? Vet inte riktigt men har för mig att mamma var 14 och pappa 18 :)


Vad har du gjort idag? Skolan en sväng och sedan bara legat hemma och bestämt kläder till begravningen imorgon.
Har du varit glad idag? Både och vart på svindåligt humör också.
Har du varit ledsen idag? Yes.
Har du gjort något dåligt idag? Ja..
Vad händer imorgon? Jag ska umgås med några skulle jag tro :)
Har du varit i skolan idag? Ja på 3 lektioner, (y)


Hur mår du just nu? Sådära..
Är du hungrig? Ja skojar du eller?
V
ad är klockan just nu? 01.15
Vem ringde dig senast? Paulina
Vem sms:a dig senast? Nappe <3
 

Tips?

 
 
släng iväg en kommentar (publiceras inte) eller ett meddelande på facebook så är ni gulliga, så vet jag vad det är ni vill läsa om.
dagens outfit
diabetesen
vänner & familj
träning
vad jag gör om dagarna 
osvosv.

Jag.

 
Jag har ju lovat i frågestunden jag hade att skriva om bara mig ett långt inlägg så läs om ni har tid och vill lära känna mig bättre! :)
 
Hm, jag är då en 14 årig tjej ifrån Vänersborg med världens bästa familj som betyder allt för mig. Min pappa dog den 22 december 2009 i hjärnblödning, mrsa, blodpropp och blodförgiftning och en del till. Min pappa var min hjälte och är fortfarande med tanke på hur mycket att han har hjälpt mig med allting, tex min diabetes som jag också kommer snacka om snart. Sista dagen innan han åkte in på sjukhus så var hela familjen på liseberg och min kära farmor&farfar också, så jag hade en bra sista dag med pappa innan han lades in vilket var helt omedvetet eftersom han svimmade av och vi märkte då att det var något fel, han kom till sjukhuset och fick diagnosen stroke. Han var jättedålig i början och flyttades till Sahlgrenska sen flyttades han tillbaka till uddevalla sjukhus och blev bara bättre och bättre trots att han då hade mrsa läs mer om det: http://www.vardguiden.se/Sjukdomar-och-rad/Omraden/Sjukdomar-och-besvar/MRSA-/  han var stark och förväntades att komma hem över jul, istället så fick han blodpropp och blev hjärndöd den 21 december... Dom försökte rädda livet på honom, men sedan insåg dom att det var försent vi åkte till sjukhuset och respiratorn var avstängd nu var han död. Hemsk men jag kan inte göra någonting åt det, det kan ingen han är född med en tumör som bröt ur när han var äldre. Men istället för att gå runt och vara ledsen för någonting som inte går att ändra på så brukar jag tänka att pappa fortfarande är i livet och vi får återuppliva alla gammla fina minnen med honom. Han är den personen som har & har haft mest inflytande på mig och han har jag lärt mig en massa av. Bland annat segling, båtar och fiske som jag är otroligt intresserad av :)
Sen får man inte glömma av min goa mammi, jag älskar henne mest i hela världen och visst vi bråkar mycket men sedan inser vi båda hur dumma i huvudet vi egentligen är och skrattar åt det senare. Hon har också lärt mig en maaassa saker och vi är mest lika på utsidan och jag är mest lik pappa på insidan. Mamma är den där lugna typen som tar hand om allting medans jag är mer den wooho nu kör vi typ och skiter i det mesta tills det verkligen blir kaos!
Sedan har jag också en lillebror på 10 år om sisådär två/tre veckor, vi bråkar också en del men ja.. det kallas ju syskonkärlek.. Han är också den som kan hjälpa mig när jag har det jobbigt, det bästa som finns är när han kommer in när jag är ledsen och kramar om mig. Han kan samtidigt vara dendär lillebrordern man vill slänga ut ibland också men det vill man med mig med så vafan.. jag&han är ganska lika till en vissdel iallafall, han ääälskar dataspel osv. och är en liten 'nörd' redan nu, men vafan låt han? :D
Jag älskar iallafall min familj oavsett vad som än händer och det får man inte glömma av! 
 
Ja.. om vi ska snacka lite om bara mig då? :D
Jag är som sagt en 14 årig tjej och bor i vänersborg i ett stort hus med min mamma och bror. Jag är en ganska aktiv tjej som älskar att ha något pågång hela tiden, en lugn stund och jag kan sitta och få lite ångest. Jag vill leva mitt liv fullt ut. Med tanke på att jag är mycket sjuk ofta så kan det sätta hinder ibland också... Utan mina vänner skulle jag aldrig vara den jag är idag, och idag så älskar jag mig själv. Låter superegoistiskt men ja, det är så det är okej kanske inte mitt utseende men iallafall min personlighet. Får sällan höra något negativt när dom väl har träffat mig och får en egen uppfattning, jag har väldigt lätt för att lära känna nya folk också och jag älskar det. Älskar också sociala människor med riktigt go humor, jag har sämst humor men ibland får jag allt till det också haha ;)
Jag seglar, rider och golfar och på vintern spelar jag minigolf för att fortfarande hålla igång lite med golfen. Dock har det vart en lugn sommar utan segling, ridining och golf med tanke på att jag har legat sjuk i körtelfeber en hel del under sommaren, som tur har jag alla fina vänner som finns.
Jaa. om ni inte redan har märkt detta så betyder mina kompisar verkligen galet mycket för mig. Utan er mina närmsta skulle jag inte vart på jorden idag, ni är bara för bra!!
Jag är också tjejen som älskar att släppa loss när det väl gäller och skiter i det mesta tills det verkligen är kaos tillexempel med städningen hahaha.. prata inte om det? snälla... jag får lite halvt ångest när jag tänker på hur mitt rum ser ut nu när jag ligger på sjukhuset, mamma om du läser detta så kan väl du vara gullig att städa innan jag kommer hem? snällarå? (A)
usch, nu lämnar vi städningen. Hur jag ser ut... ja, fråga någon som vet? spegeln är min fiende men ja sen inser jag att alla har brister och fel så varför inte älska det man har? Det jag är mest nöjd med är mina ögon faktiskt och även mina kinder haha, det jag absolut hatar är min mage och mina öron faktiskt men ska jag vara ärlig så blir det plastikoperation på dom efter thailand, vilket ska bli jääävligt gött och jag längtar som fan :) och ja, jag tycker alltså att naturligt är bäst, men sedan vem fan bryr sig egentligen? jag vill kunna gå runt i toffs och då gör jag något åt saken, okej? problem? okej, sluta läs då haha.
Iallafall detta var lite granna om mig, ni får fråga om det är något annat ni undrar.
Bjuder på en bild ifrån idag också
puss
 
 

RSS 2.0