THAILAND ♥

HEJ! kommer bli lite sar skrivning...
Nu har vi nyss kommit fram till hotellet och vadret ar inte jattebra, far hoppas pa battre ♥ >.<
jag har as ont i oronen och jag har svart att hora :(
hahahah ' hora ' ....

nu ska vi ga och ata pa harrys, puss ♥

farmor & farfar! <3

sitter hos farmor & farfar och ska snart äta julbord! :) Jag är typ sjuk.. Mamma tror att jag har sharlakansfeber :oo<3 Iaf så hörs vi senare! :)


saker som är speciellt med mig när jag va liten :$ <3

hihi, nu kommer några sanningar om mig när jag va liten :$
1. Jag hade en snuttefilt som jag sov med varje kväll & enligt mig så skulle den alltid vara kall så jag la den på golvet och räknade som Pippi lågstrump brukade göra ni vet 1,7,10,100 ah osv... Tills den va kall & sen tog jag upp den och somnade! (aa)
2. Jag hade en gulnapp med en anka på som brann upp i vårat förra hus & jag blev jätteledsen bara för att den hade brunnit :p
3. Jag fick snurran en liten kanin på min dopdag, den älskar jag ännu! :D
4. När vi va i stugan så frågade jag min farmor "varför har du såååå stora tuttar" haha!
5. När jag va liten älskade jag att sjunga mamma Mia & bäbä vita lamm kunde dom låtarna + fem till utantill när jag va tre :)
6. Jag älskade att visa hur en svan såg ut eftersom dom stoppar huvudet ner i vattnet och rumpan upp så gjorde jag det också :')
7. Mitt första ord jag lärde mig va "mamma" mitt andra va "Mia" mamma Mia...

hihi, några sanningar om mig när jag va liten :$ <3
(kanske kommer upp fler) :p <3


svar på tal...

svar: vill inte att någon ska ta åt sig, men det jag menar är att det luktar arab är när vi va i förenta arabemiraten så luktade det precis så som det gjorde där. Det luktade inte gott!
Bortskämd typ, nja... skulle jag inte påstå bara skriver så som jag tycker. Du måste ha fått fel uppfattning i sånafall, jag tycker inte så menmen :)
tror du inte är en sån som känner mig, eller ah det hoppas jag inte iaf, för dom vet precis så som jag är, & jag är ingen överklass snobb! Utan jag står bara för det jag tycker! :)

åh, fml.

suttit på vårdcentralen typ i två timmar... först så gick jag dit (hade fått en läkartid kvart över 11) men när jag kom dit så sa dom att jag hade vart försenad för dom sa att min tid va klockan 11 så jag fick gå hem igen eller ah en kom och fråga mig om jag ville in till en sjuksköterska... Jag sa att jag har fått min läkartid kvart över 11 så skare fan va kvart över 11 också! Menmen blev så jävla förbannad så jag gick ut från vårdcentralen & sen gick in igen och frågade efter en ny tid osv... så sa dom att sätt dig i väntrum 1 :)
Tillslut kom faktiskt den doktorn jag skulle till så lyssnade hon på lungerna osv osv, iaf så sa hon att jag skulle ta ekog, blodprover, ketonprov, kissprov, blodtryck & en sak till som jag inte kommer ihåg... Så gjorde dom de sakerna så sa dom att jag hade vitaminbrist, högt blodsocker, virus, röd i halsen, något fel på tungan, huvudvärk, träningsvärk, mensvärk, migrän... men allt annat är bra (Y)
UNDERBART LIV ASSÅ -.-

RSS 2.0